Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zárubova Tatarka

10
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ZÁRUBA M&K a. s.
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne: 24.7.2017


bez lepku

Popis

Tatarská omáčka. Ochucená majonéza.

Složení

  • ocet kvasný lihový
  • - extrakty koření
  • - aroma
  • - koření
  • - maltodextrin
  • - hořčice
  • Kořenící přípravek
  • jedlá sůl
  • vaječné žloutky
  • rostlinný olej
  • cukr
  • - Kořenící přípravek
  • - aroma
  • - pažitka
  • - petržel
  • - cibule
  • - sacharóza
  • - okurka
  • zeleninová směs
  • pitná voda

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 ml 1 porce
225 ml
% DDD
Energie 416 kcal 936 kcal 20 %
1741 kJ 3917.25 kJ
Bílkoviny 1.9 g 4.275 g 3 %
Sacharidy 10 g 22.5 g 11 %
z toho cukry 7.8 g 17.55 g
Tuky 41.6 g 93.6 g 59 %
nasycené 3.6 g 8.1 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.3 g 0.675 g
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

S Černými ovcemi jsme ochutnali paštiky...

Spolu s týmem Černých ovcí jsme ochutnali 8 játrových paštik. jak chutnaly? tak…

Jak poznat jedlé kaštany od koňských?

Vánoce jsou plné různých vůní a chutí. K oblíbené dobrotě se v domácnostech i…

Cukr, cukr a zase cukr…

V sladkostech se nad cukrem nikdo nezastaví, ale víte, kolik ho je třeba v…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?