Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kiri z tvarohu a smetany s jogurtem

5
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: BEL Sýry Česko a.s.
EAN: 3073781055870
Data ze dne: 10. 4. 2017



Popis

Tavený sýr s jogurtem

Složení

  • tvaroh - 45%, z toho smetana 27%
  • jogurt - 16,5%
  • pitná voda
  • máslo
  • mléčné bílkoviny
  • mléko sušené
  • modifikovaný kukuřičný škrob
  • jedlá sůl

Alergeny

  • laktóza
  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen dodavatel 0
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení zdroj vápníku 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu Je -2
  Celkem: 5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
17 g
% DDD
Energie 284 kcal 48 kcal 14 %
1190 kJ 202.3 kJ
Bílkoviny 8 g 1.36 g 12 %
Sacharidy 4 g 0.68 g 4 %
z toho cukry 3 g 0.51 g
Tuky 26.5 g 4.505 g 38 %
nasycené 18 g 3.06 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.3 g 0.221 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 440 mg 800 mg

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Zdroj (název vitaminu/vitaminů) nebo (název minerální látky/minerálních látek)

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Inovace v mlékárenství

Zpracovatelé mléka a výrobci mlékárenských výrobků v ČR jsou v inovacích značně…

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?