Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kiri z tvarohu s smetany

-5
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Bel Sýry Česko a.s.
EAN: 3073780884785
Data ze dne: 22. 10. 2019



Popis

tavený sýr s příchutí šunky

Složení

  • tvaroh - 60%
  • - smetana
  • pitná voda
  • máslo
  • mléčné bílkoviny
  • aroma
  • kouřové aroma
  • jedlá sůl
  • mléčný minerální koncentrát

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení zdroj vápníku 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 335 kcal 335 kcal 16 %
1400 kJ 1400 kJ
Bílkoviny 8.5 g 8.5 g 13 %
Sacharidy 2 g 2 g 2 %
z toho cukry 2 g 2 g
Tuky 33 g 33 g 47 %
nasycené 22.5 g 22.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.5 g 1.5 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 120 mg 800 mg

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Zdroj (název vitaminu/vitaminů) nebo (název minerální látky/minerálních látek)

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?