Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Smetanito s pažitkou

10
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Bel Sýry Česko a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 3073780966092
Data ze dne: 1. 2. 2022



Popis

Tavený sýr.

Složení

  • obnovuje odtučněné mléko
  • sýry
  • smetana - 7%
  • mléčné bílkoviny
  • máslo
  • ochucující sušená složka
  • - pažitka - 0,2%
  • - petržel - 0,2%
  • jedlá sůl

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
50 g
% DDD
Energie 167 kcal 84 kcal 8 %
700 kJ 350 kJ
Bílkoviny 12.5 g 6.25 g 19 %
Sacharidy 4.5 g 2.25 g 5 %
z toho cukry 4.5 g 2.25 g
Tuky 11 g 5.5 g 16 %
nasycené 7.5 g 3.75 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.3 g 1.15 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 370 mg 800 mg

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?