Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Šumavský sýr s ječmenem

14
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: TANY,spol.s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594004470416
Data ze dne: 28. 5. 2017



Popis

Tavený sýr s ječmenem

Složení

  • pitná voda
  • sýry
  • ječná perla
  • - pitná voda
  • - ječná lámanka - 26%, hrubá
  • sušená syrovátka
  • sušené mléko

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Klasa 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení zdroj vápníku 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma nenín 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 14

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
50 g
% DDD
Energie 137 kcal 68 kcal 7 %
573 kJ 286.5 kJ
Bílkoviny 8.8 g 4.4 g 14 %
Sacharidy 7.5 g 3.75 g 8 %
z toho cukry 4.9 g 2.45 g
Tuky 7.8 g 3.9 g 11 %
nasycené 5.2 g 2.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1 g 0.5 g
Sůl 2.3 g 1.15 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 280 mg 800 mg

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Zdroj (název vitaminu/vitaminů) nebo (název minerální látky/minerálních látek)

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…

ZERO WASTE dárky ze spíže

Stop zbytečnostem! Neplýtvejte a obdarujte své blízké dárkem s příběhem. Jedlé…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?