Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Gervais tzaziky

8
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: BEL Sýry a.s.
EAN: 3073781102529
Data ze dne: 9. 11. 2018



Popis

čerstvý tvarohový sýr termizovaný se složkami tzaziky

Složení

  • tvaroh - 68%
  • pitná voda
  • Tzatziki směs - 5%
  • - pitná voda
  • - krájené okurky - 31%
  • - jedlá sůl
  • - modifikovaný škrob - zahušťovadlo
  • - petržel
  • - kopr - 2%
  • - sušená cibule
  • - cukr
  • - přírodní aroma
  • - česnekové pyré - 0,5%
  • - citronová šťáva
  • jedlá sůl
  • laktóza

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Polsko 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
80 g
% DDD
Energie 187 kcal 150 kcal 9 %
782 kJ 625.6 kJ
Bílkoviny 6 g 4.8 g 9 %
Sacharidy 3 g 2.4 g 3 %
z toho cukry 3 g 2.4 g
Tuky 17 g 13.6 g 24 %
nasycené 11.5 g 9.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.1 g 0.88 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Letenské prase aneb zabijačka v muzeu

Nevíte co o víkendu? Kdo v sobotu 22.1. budete v Praze, tak Národní zemědělské…

Je potřeba se ještě pořád bát hormonů a antibiotik?

Kuřecí maso plné hormonů a antibiotik? Použití růstových hormonů a antibiotik…

Pravidla pro reklamace nedostatků potravin

Červík v jablku? Nebo šunka, která byla po rozbalení oslizlá a zapáchala? Nebo…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?