Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Termizovaná pomazánka pažitka

18
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Agro Tami a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586010382470
Data ze dne: 7. 7. 2020



Popis

Směsná tuková pomazánka ze smetany a rostlinného tuku s pažitkou, termizovaná. Tuk nejméně 31%.

Složení

  • smetana - 71%
  • kokosový tuk - 18%, rostlinný tuk
  • sušené mléko
  • sušená syrovátka
  • bramborový škrob
  • sušená pažitka - 0,5%
  • jedlá sůl - 0,5%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení škrob v mléčné složce -3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 311 kcal 467 kcal 15 %
1302 kJ 1953 kJ
Bílkoviny 2.7 g 4.05 g 4 %
Sacharidy 6.4 g 9.6 g 7 %
z toho cukry 4.7 g 7.05 g
Tuky 31 g 46.5 g 44 %
nasycené 24 g 36 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.5 g 0.75 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?