Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Lučina pro děti

24 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Savencia Fromage & Dairy Czech Republic a.s.
EAN: 8594008272115
Data ze dne: 13. 8. 2017



Popis

Smetanový pasterovaný sýr

Složení

  • tvaroh - 45%
  • smetana - 35%
  • voda
  • mléčné bílkoviny
  • mléčné minerály
  • jedlá sůl

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení zdroj bílkovin a vápníku 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 24

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 296 kcal 296 kcal 14 %
1238 kJ 1238 kJ
Bílkoviny 9 g 9 g 14 %
Sacharidy 2 g 2 g 2 %
z toho cukry 2 g 2 g
Tuky 28.4 g 28.4 g 41 %
nasycené 18.7 g 18.7 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.75 g 0.75 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 150 mg 800 mg

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Zdroj (název vitaminu/vitaminů) nebo (název minerální látky/minerálních látek)
  • Zdroj bílkovin

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…

Jak bezpečné a kvalitní jsou u nás potraviny?

jsme skutečně popelnicí Evropy nebo je to trochu jinak? Sami jsme byli…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?