Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Grissini

14
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ČOKO KLASIK družstvo
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594027770203
Data ze dne: 12. 10. 2021


bez lepku

Popis

Trvanlivé tyčinky.

Složení

  • bezlepková směs
  • - rýžová mouka
  • - škrob
  • - pohanková mouka
  • - sušený glukózový sirup
  • - jedlá sůl
  • - přírodní aroma
  • pitná voda
  • olivový olej - 10,8%
  • droždí
  • kypřící prášek
  • - kukuřičný škrob

Alergeny

  • stopy arašídů
  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 14

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
85 g
% DDD
Energie 442 kcal 376 kcal 21 %
1850 kJ 1572.5 kJ
Bílkoviny 3.4 g 2.89 g 5 %
Sacharidy 66 g 56.1 g 73 %
z toho cukry 0.5 g 0.425 g
Tuky 16.8 g 14.28 g 24 %
nasycené 2.3 g 1.955 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 6.5 g 5.525 g
Sůl 1.96 g 1.666 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?