Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pekařské tyčinky

15
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Krajči plus s.r.o., Luhačovice
Data ze dne: 27.6.2017



Popis

Tyčinky

Složení

  • pšeničná mouka
  • kokosový tuk
  • droždí
  • jedlá sůl - 1,8%
  • cukr
  • ječný slad
  • směs koření - 0,5%
  • - kmín
  • - fenykl
  • - koriandr
  • kmín - 0,5%
  • zlepšující přípravek
  • pšeničná mouka

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
90 g
% DDD
Energie 416 kcal 374 kcal 20 %
1739 kJ 1565.1 kJ
Bílkoviny 9.5 g 8.55 g 15 %
Sacharidy 57.9 g 52.11 g 64 %
z toho cukry 3.2 g 2.88 g
Tuky 15.4 g 13.86 g 22 %
nasycené 13 g 11.7 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.1 g 1.89 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Radioporadna o čokoládě a sušených plodech

5.12. byla ředitelka projektu Hana Střítecká opět pozvána do Radioporadny…

EFSA vyzývá k poskytnutí dat o používání chia semínek v tepelně ošetřených potravinách

Evropský úřad pro bezpečnost potravin vyzývá vlády, výrobce potravin,…

S Černými ovcemi jsme ochutnali paštiky...

Spolu s týmem Černých ovcí jsme ochutnali 8 játrových paštik. jak chutnaly? tak…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?