Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Preclíky pikant balené

26 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: PAC Hořovice s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594034901644
Data ze dne: 31. 5. 2016



Popis

Trvanlivé pečivo preclíky.

Složení

  • pšeničná mouka - hladká
  • pitná voda
  • řepkový olej
  • pekařské droždí
  • jedlá sůl - jemná
  • ječná sladová mouka
  • mák
  • jedlá sůl - hrubá
  • pepř

Alergeny

  • arašídy
  • laktóza
  • obiloviny obsahující lepek
  • mléko, mléčné složky
  • oxid siřičitý a siřičitany
  • sezam
  • soja
  • suché skořápkové plody
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie neuvedeno neuvedeno 0 %
neuvedeno neuvedeno
Bílkoviny neuvedeno neuvedeno 0 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky neuvedeno neuvedeno 0 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…

Jak bezpečné a kvalitní jsou u nás potraviny?

jsme skutečně popelnicí Evropy nebo je to trochu jinak? Sami jsme byli…

Čerstvé ryby na Rohlíku? Proč ne!

Pro čerstvé ryby nemusíte už jen k moři. Do 48 hodin od výlovu mohou být na…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?