Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pilos - tvarohový dezert s rozinkami a vanilkovou příchutí

3
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne: 27.8.2014



Popis

Tvarohový dezert s rozinkami a vanilkovou příchutí

Složení

  • tvaroh - 50%hm.
  • smetana
  • smetana - součást vanilkové složky 23% hm.
  • cukr - součást vanilkové složky 23% hm.
  • glukózový sirup - součást vanilkové složky 23% hm.
  • modifikovaný škrob - součást vanilkové složky 23% hm.
  • aroma - součást vanilkové složky 23% hm.
  • rozinky - 5% hm.
  • vanilin

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • laktóza


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Polsko 5
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
  Celkem: 3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie 153 kcal 459 kcal 7 %
640 kJ 1920 kJ
Bílkoviny 8 g 24 g 12 %
Sacharidy 19 g 57 g 21 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky 5 g 15 g 7 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Radioporadna o čokoládě a sušených plodech

5.12. byla ředitelka projektu Hana Střítecká opět pozvána do Radioporadny…

Recepty od ...

Už máte všechno napečeno? pokud ne máme pro Vás inspiraci.

EFSA vyzývá k poskytnutí dat o používání chia semínek v tepelně ošetřených potravinách

Evropský úřad pro bezpečnost potravin vyzývá vlády, výrobce potravin,…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?