Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Pribináček - jahoda, vanilka

-7
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Savencia Fromage & Dairy Czech Republic a.s.
EAN: 8594008359397
Data ze dne: 6. 3. 2018



Popis

Tvarohovo-smetanový dezert

Složení

  • tvaroh
  • smetana
  • jahodová složka - 1,7%
  • - cukr
  • - glukozo-fruktozový sirup
  • - jahoda - 7%
  • - jahodové aroma
  • vanilková složka - 1,2%
  • - cukr
  • - glukozo-fruktozový sirup
  • - vanilkové aroma
  • jedlá želatina
  • modifikovaný škrob

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se(2) škrob v mléčné složce (-3) -1
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
130 g
% DDD
Energie 239 kcal 310 kcal 11 %
998 kJ 1297.4 kJ
Bílkoviny 7.1 g 9.23 g 11 %
Sacharidy 17 g 22.1 g 19 %
z toho cukry 14 g 18.2 g
Tuky 16 g 20.8 g 23 %
nasycené 11 g 14.3 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.07 g 0.091 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Další z náhrad masa?

Z proteinů hrášku a tuku vznikl kvalitní alternativní steak?

Restaurace pod drobnohledem SZPI!

Každá sedmá restaurace připravuje pokrmy na přepáleném fritovacím oleji,…

Z plevele jídlo na talíř

Kopřivy možná budeme jednou nejen běžně jíst, ale i oblékat.
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?