Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Flapjack mandle a lískové ořechy

21 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: BILLA, spol. s r.o.
EAN: 8590345401676
Data ze dne: 23. 10. 2018



Popis

Ovesná tyčinka s praženými mandlemi a lískovými ořechy

Složení

  • ovesné vločky - 37%
  • glukózový sirup
  • cukr
  • slazené kondenzované mléko
  • - mléko
  • - cukr
  • extrudovaná rýžová mouka
  • jádra pražených mandlí - 5,8%
  • pražená jádra lískových ořechů - 5,8%
  • řepkový olej

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy arašídů
  • stopy soji
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 21

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
50 g
% DDD
Energie 430 kcal 215 kcal 21 %
1800 kJ 900 kJ
Bílkoviny 8.5 g 4.25 g 13 %
Sacharidy 57 g 28.5 g 63 %
z toho cukry 16 g 8 g
Tuky 17 g 8.5 g 24 %
nasycené 4.8 g 2.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 5.8 g 2.9 g
Sůl 0.02 g 0.01 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?