Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bio Ovocná tyčinka banánová

22 Čteme etikety za vás
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20996857
Data ze dne: 16. 10. 2019



Popis

lupilu Bio ovocná tyčinka hruška-banán.

Složení

  • koncentrát hruškové šťávy - 26%
  • ovesné vločky
  • sušené banány - 17%
  • koncentrát jablečné šťávy - 15%
  • rýžová mouka
  • kukuřičné lupínky
  • slunečnicový olej
  • oplatky
  • - bramborový škrob
  • - slunečnicový olej

Alergeny

  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce není uvedeno 0
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení bez přídavku cukru 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 22

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
25 g
% DDD
Energie 372 kcal 93 kcal 18 %
1557 kJ 389.25 kJ
Bílkoviny 5.4 g 1.35 g 8 %
Sacharidy 70 g 17.5 g 78 %
z toho cukry 35 g 8.75 g
Tuky 6.6 g 1.65 g 9 %
nasycené 0.7 g 0.175 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.09 g 0.0225 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Bez přídavku cukrů

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?