Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Klobása Šmakoun

13
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Maso West s.r.o.
Dodavatel: Proteiner trading s.r.o. Praha
EAN: 8594031510765
Data ze dne: 29. 3. 2017



Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný s vysokým obsahem bílkovin (obohacen o vaj.bílek) a sníženým obsahem tuku

Složení

  • vepřové maso - 32%
  • hovězí maso - 21%
  • šmakoun - 32%
  • - voda
  • - vaječný bílek
  • - aroma
  • voda
  • směs koření
  • jedlá sůl
  • maltodextrin
  • hemoglobin

Alergeny

  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení obsah masa a šmakouna 85% 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení je 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 149 kcal 299 kcal 7 %
625 kJ 1250 kJ
Bílkoviny 15 g 30 g 23 %
Sacharidy 1.1 g 2.2 g 1 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 9.5 g 19 g 14 %
nasycené 1 g 2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.8 g 3.6 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • S vysokým obsahem bílkovin

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

O kvalitě mléčných výrobků

Redaktoři dTestu pravidelně rozebírají své testování či zajímavosti, ať už od…

Obědy ve školách se změní

Školní jídelny se připravují na plánovanou změnu spotřebního koše, jehož podobu…

Zlobí vás "smršťování" výrobků?

Zlobí vás shrinkflace neboli "smršťování" velikosti výrobků a nikoli cen? Ve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?