Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kmotrova klobása classic

29 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Kmotr - Masna Kroměříž a.s.
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne:


bez lepku

Popis

Kmotrova klobása classic krájená. Masný výrobek, trvanlivý - fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 137 g masa.

Složení

  • vepřové maso - 137g masa na 100g výrobku
  • vepřové sádlo
  • jedlá sůl
  • vepřové kůže
  • dextróza
  • extrakt z červeného vína
  • extrakt z červené řepy
  • extrakty koření
  • startovací kultura mikroorganismů

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 dusitany hodnoceny jinak 10
Konkrétní požadavky na složení 137g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 29

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
75 g
% DDD
Energie 511 kcal 383 kcal 25 %
2136 kJ 1602 kJ
Bílkoviny 20 g 15 g 31 %
Sacharidy 1.2 g 0.9 g 1 %
z toho cukry 0.6 g 0.45 g
Tuky 48 g 36 g 69 %
nasycené 16 g 12 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3 g 2.25 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je pivo na trhu čerstvé?

Jsme národem pivařů. Zda je (ne)malá výtočnost, dobře propláchnuté trubky atd.…

Pojďte se vzdělávat na seminář ...

ČESKÝ SPOLEK PRO PÉČI O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, STÁTNÍ ZDRAVOTNÍ ÚSTAV a Potraviny…

1/3 olivových olejů neprošla kontrolou

Kontroly Potravinářské inspekce ukázaly klamání spotřebitelů u třetiny…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?