Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Haribo Grapefruit

2
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: HARIBO CZ s.r.o.
EAN: 5996379381374
Data ze dne: 6. 12. 2021



Popis

Želé s ovocnou příchutí.

Složení

  • cukr
  • glukózový sirup
  • jedlá želatina
  • ovocná šťáva z koncentrátu grapefruitu
  • aroma
  • ovocné rostlinné koncentráty
  • - černý bez
  • - černý rybíz
  • - arónie
  • - hroznové víno
  • - extrakt z černého bezu

Alergeny

  • stopy lepku
  • stopy mléka


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu podstata výrobku 0
  Celkem: 2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
80 g
% DDD
Energie 354 kcal 283 kcal 17 %
1482 kJ 1185.6 kJ
Bílkoviny 4.5 g 3.6 g 7 %
Sacharidy 82 g 65.6 g 91 %
z toho cukry 63 g 50.4 g
Tuky 0.5 g 0.4 g 1 %
nasycené 0.1 g 0.08 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.03 g 0.024 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?