Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Maoam Kracher

-6
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: HARIBO CZ s.r.o.
EAN: 4001686536025
Data ze dne: 28. 9. 2023



Popis

Žvýkací bonbóny dražé s šumivým práškem v náplni s ovocnými příchutěmi a kolovou příchutí.

Složení

  • - řasa spirulina
  • sirup z inverntího cukru
  • sirup z přírodního cukru
  • aroma
  • lékořicový extrakt
  • - jablko
  • - mrkev
  • - černý rybíz
  • - ředkev
  • cukr
  • - citron
  • - světlice barvířská
  • ovocné a rostlinné koncentráty
  • sirup z karamelového cukru
  • jedlá želatina
  • palmový tuk
  • glukózový sirup

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu podstata výrobku 0
  Celkem: -6

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 413 kcal 826 kcal 20 %
1727 kJ 3454 kJ
Bílkoviny 0.7 g 1.4 g 1 %
Sacharidy 90 g 180 g 100 %
z toho cukry 70 g 140 g
Tuky 5.1 g 10.2 g 7 %
nasycené 2.5 g 5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.05 g 0.1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?