Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Slepičí bujón

-12
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Nestlé Slovensko s. r. o.
EAN: 8585002429117
Data ze dne: 4. 4. 2020



Popis

Slepičí bujón. Dehydratovaný výrobek.

Složení

  • - mrkev - 0,25%
  • jodičnan draselný
  • extrakt z rozmarýnu - antioxidant
  • slepičí maso prášek - 0,18%
  • sušená petrželová nať - 0,2%
  • - česnek
  • - cibule - 0,18%
  • jedlá sůl
  • sušená mletá zelenina
  • slepičí tuk - 0,9%
  • aroma
  • cukr
  • kukuřičný škrob
  • palmový tuk

Alergeny

  • stopy celeru
  • stopy lepku
  • stopy mléka
  • stopy ryb
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -12

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
60 g
% DDD
Energie 282 kcal 169 kcal 14 %
1181 kJ 708.6 kJ
Bílkoviny 7.3 g 4.38 g 11 %
Sacharidy 19.6 g 11.76 g 22 %
z toho cukry 4.4 g 2.64 g
Tuky 19.5 g 11.7 g 28 %
nasycené 11.9 g 7.14 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.3 g 0.18 g
Sůl 51.15 g 30.69 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?