Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Fripsy

-7
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Makedonie
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: MP Sweet, s.r.o.
EAN: 5319990220868
Data ze dne: 1. 4. 2025



Popis

Nečokoládové cukrovinky.

Složení

  • sůl
  • - koření
  • - česnek
  • - cibule
  • - rýžová mouka
  • - feferonka
  • pšeničná mouka
  • - syrovátkový prášek - z mléka
  • - aromatické koření
  • - aroma
  • červené chilli papričky - aroma
  • cukr
  • bramborové vločky
  • kukuřičný škrob
  • kukuřičná mouka
  • palmový olej

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Makedonie 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
50 g
% DDD
Energie 469 kcal 235 kcal 23 %
1963 kJ 981.5 kJ
Bílkoviny 8 g 4 g 12 %
Sacharidy 67 g 33.5 g 74 %
z toho cukry 3.8 g 1.9 g
Tuky 18 g 9 g 26 %
nasycené 6.1 g 3.05 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 4 g 2 g
Sůl 1.1 g 0.55 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?