Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Lay´s pikant paprika

-13
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: PEPSICO CZ s.r.o.
EAN: 5900259093165
Data ze dne: 30. 10. 2020



Popis

Smažené bramborové lupínky s přáchutí pikantní papriky.

Složení

  • - cukr
  • - hydrolizované rostlinné bílkoviny
  • - koření
  • - sušená syrovátka - z mléka
  • brambory
  • - aroma - obsahuje mléko, pšenici a soju
  • - sušená zakysaná smetana - z mléka
  • - fruktóza
  • - jedlá sůl
  • ochucovací složka
  • řepkový olej - rostlinný olej
  • slunečnicový olej - rostlinný olejj

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
70 g
% DDD
Energie 525 kcal 367 kcal 25 %
2196 kJ 1537.2 kJ
Bílkoviny 6.2 g 4.34 g 10 %
Sacharidy 53 g 37.1 g 59 %
z toho cukry 2.8 g 1.96 g
Tuky 31 g 21.7 g 44 %
nasycené 2.8 g 1.96 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 4.4 g 3.08 g
Sůl 1.7 g 1.19 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Letenské prase aneb zabijačka v muzeu

Nevíte co o víkendu? Kdo v sobotu 22.1. budete v Praze, tak Národní zemědělské…

Konec titanové běloby!

E 171 - oxid titaničitý neboli titanová běloba mizí ze seznamu povolených…

Jak je to se spotřebou potravin?

U spotřeby kterých potravin došlo k výraznému nárůstu, u kterých se spotřeba…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?