Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pečené bramborové lupínky s příchutí papriky

-5
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: KMV BEV CZ s.r.o.
EAN: 5900259099686
Data ze dne: 9. 9. 2020



Popis

bramborové lupínky tvarované se sníženým obsahem tuku

Složení

  • - aroma
  • dextróza
  • pšeničná mouka
  • cukr
  • - mouka svatojánského chleba
  • - sušený česnek
  • - kouřové aroma
  • bramborové vločky - 55%
  • - sušená cibule
  • - syrovátkový permeát - z mléka
  • - paprika
  • - strouhanka z pšenice
  • - jedlá sůl
  • - cukr
  • ochucovací složka
  • rostlinný řepkový olej
  • škrob

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 443 kcal 0 kcal 21 %
1854 kJ 0 kJ
Bílkoviny 5.1 g 0 g 8 %
Sacharidy 70 g 0 g 78 %
z toho cukry 9 g 0 g
Tuky 15 g 0 g 21 %
nasycené 1.7 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 4.2 g 0 g
Sůl 1.2 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Zmrzlinové osvěžení

Je léto, je teplo, svítí sluníčko a k tomu zmrzlina prostě patří. Kde se…

Když člověk ovlivní přirozenou evoluci…

nejen v Brně si připomínáme 200 let od narození otce genetiky. Na výstavu zve i…

Biopotravina roku 2022

Klání o nejlepší českou biopotravinu mění název jen na BIOPOTRAVINU. Přeci…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?