Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pečené bramborové lupínky s příchutí papriky

-5
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: KMV BEV CZ s.r.o.
EAN: 5900259099686
Data ze dne: 9. 9. 2020



Popis

bramborové lupínky tvarované se sníženým obsahem tuku

Složení

  • - aroma
  • dextróza
  • pšeničná mouka
  • cukr
  • - mouka svatojánského chleba
  • - sušený česnek
  • - kouřové aroma
  • bramborové vločky - 55%
  • - sušená cibule
  • - syrovátkový permeát - z mléka
  • - paprika
  • - strouhanka z pšenice
  • - jedlá sůl
  • - cukr
  • ochucovací složka
  • rostlinný řepkový olej
  • škrob

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 443 kcal 0 kcal 21 %
1854 kJ 0 kJ
Bílkoviny 5.1 g 0 g 8 %
Sacharidy 70 g 0 g 78 %
z toho cukry 9 g 0 g
Tuky 15 g 0 g 21 %
nasycené 1.7 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 4.2 g 0 g
Sůl 1.2 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?