Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bezlepkový chléb semínkový

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ADVENI MEDICAL, spol. s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594181851046
Data ze dne: 17. 6. 2019



Popis

sypká směs pro přípravu chleba

Složení

  • kukuřičný škrob
  • směs semínek - 30%
  • - slunečnicová semínka
  • - dýňová semínka
  • - lněná semínka zlatá
  • - lněná semínka hnědá
  • - konopná semínka
  • bramborový škrob
  • tapiokový modifikovaný škrob
  • chia mouka - mleté výlisky ze semen
  • dextróza
  • jedlá sůl
  • Kmín drcený
  • karobový prášek

Alergeny

  • stopy sezamu


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Vyrobeno podle české cechovní normy 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 435 kcal 2 174 kcal 21 %
1819 kJ 9095 kJ
Bílkoviny 8.1 g 40.5 g 12 %
Sacharidy 62 g 310 g 69 %
z toho cukry 2.2 g 11 g
Tuky 17 g 85 g 24 %
nasycené 2.3 g 11.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2 g 10 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

V Česku chybí kuřecí...

Na trhu chybí drůbeží maso. Není to nářek zpracovatelů masa, ale prostý popis…

Test anglické slaniny 2024

test uzenin provádí redakce dTestu poměrně pravidelně. tentokrát je to o…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?