Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Chléb Kyjevský

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Slovensko
Výrobce: PENAM SLOVAKIA s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8584126815431
Data ze dne: 23. 11. 2019



Popis

Penam Chléb Kyjevský.

Složení

  • pšeničná mouka - 27%
  • pitná voda
  • žitná mouka
  • celozrnná žitná mouka
  • droždí
  • jedlá jodidovaná sůl
  • - sůl
  • - jodičnan sodný
  • zlepšující přípravek
  • - pšeničná mouka
  • - pšeničný lepek
  • - bramborové vločky
  • pražený ječmenný slad
  • - enzymy
  • kmín

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy celeru
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 239 kcal 0 kcal 12 %
1001 kJ 0 kJ
Bílkoviny 9 g 0 g 14 %
Sacharidy 45 g 0 g 50 %
z toho cukry 2.2 g 0 g
Tuky 1.2 g 0 g 2 %
nasycené 0.2 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 4.1 g 0 g
Sůl 1.3 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Jsou takřka nezničitelné a škodí zdraví

Jde o syntetické látky známé jako perfluorované a polyfluorované alkylové…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?