Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Hořká čokoláda s brusinkami

17
Země výroby: Španělsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Sanchis Mira, S.A.
Dodavatel: BMC Brno, s.r.o.
EAN: 8410152020337
Data ze dne: 17. 8. 2020



Popis

Hořká čokoláda s americkou brusinkou a sezamem.

Složení

  • kakaová hmota
  • cukr
  • proslazené klikvy - 15%
  • - klikva
  • - cukr
  • - rýžová mouka
  • - přírodní malinové aroma
  • - slunečnicový olej
  • Kakaové máslo
  • sezamová semínka - 5%
  • kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
  • aroma

Alergeny

  • sezam
  • stopy mléka
  • stopy oxidu siřičitého (siřičitanu)
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Španělsko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení kak.hm. min.72%(2) bez přídavku rostl.tuků(2) 4
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 17

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 546 kcal 546 kcal 26 %
2283 kJ 2283 kJ
Bílkoviny 6.9 g 6.9 g 11 %
Sacharidy 40 g 40 g 44 %
z toho cukry 34 g 34 g
Tuky 38 g 38 g 54 %
nasycené 22 g 22 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?