Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pralinky s příchutí Hruškovice

6
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Nestlé Česko s.r.o
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8593893751354
Data ze dne: 15. 7. 2020



Popis

Cukrovinka s tekutou náplní 75,5% s příchutí hruškovice máčená v tmavé polevě 24,5%.

Složení

  • cukr
  • pitná voda
  • částečně ztužený rostlinný tuk
  • - palmový tuk
  • - palmový tuk Shea
  • kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
  • přírodní aroma
  • alkohol
  • kakaové máslo
  • pšeničný škrob

Alergeny

  • laktóza
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy arašídů
  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 6

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
16 g
% DDD
Energie 384 kcal 61 kcal 18 %
1608 kJ 257.28 kJ
Bílkoviny 0.9 g 0.144 g 1 %
Sacharidy 75.6 g 12.096 g 84 %
z toho cukry 75 g 12 g
Tuky 8 g 1.28 g 11 %
nasycené 0.3 g 0.048 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1.4 g 0.224 g
Sůl 0.05 g 0.008 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?