Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Směs pralinek

2
Země výroby: Španělsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Paloma Plus s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8410679031007
Data ze dne: 9. 3. 2022


bez lepku

Popis

Se sladidlem - steviol glykosidů.

Složení

  • rostlinné tuky a oleje
  • - kokosový tuk
  • - slunečnicový olej
  • - olivový olej
  • kakaová hmota
  • sušená syrovátka
  • nízkotučný kakaový prášek
  • lískooříšková pasta - 3,5%
  • odstředěné sušené mléko
  • kakaové máslo
  • mrazem sušené maliny - 2%
  • aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • stopy skořápkových plodů
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Španělsko 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
115 g
% DDD
Energie 485 kcal 558 kcal 23 %
2031 kJ 2335.65 kJ
Bílkoviny 5.4 g 6.21 g 8 %
Sacharidy 49 g 56.35 g 54 %
z toho cukry 8 g 9.2 g
Tuky 36 g 41.4 g 51 %
nasycené 24 g 27.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.17 g 0.1955 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Blíží se Mikuláš se svou nadílkou...

Nevíte si rady, co bude letos balíček pro vaše děti obsahovat? Laciným…

Nejčastější alimentární onemocnění v ČR!

Kampylobakterióza už 15 let patří mezi nejčastěji se vyskytující infekční…

Kojenecká výživa s možným obsahem bakterie Cronobacter

Na českém trhu se prodávala kojenecká výživa s možným obsahem bakterie…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?