Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jessy Kakaový dort - smetana, ovoce

10
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: KONiPRO s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594182061871
Data ze dne: 10. 10. 2017


bez lepku

Popis

Kakaový dort se smetanovou náplní a ovocem

Složení

  • jedlá sůl
  • - vanilkový extrakt - bourbon
  • - kakaová hmota
  • - sušené plnotučné mléko
  • - kakaové máslo
  • - cukr
  • čokoláda
  • náplň - 70%
  • kakaový prášek - 7%
  • cukr
  • vejce
  • - přírodní aroma - mletá vanilka
  • - kakao - 4%
  • - ovoce - 10%
  • - cukr
  • - smetana - 58%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
1000 g
% DDD
Energie 254 kcal 2 541 kcal 12 %
1063 kJ 10630 kJ
Bílkoviny 4.9 g 49 g 8 %
Sacharidy 22.6 g 226 g 25 %
z toho cukry 20.7 g 207 g
Tuky 15 g 150 g 21 %
nasycené 9.3 g 93 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Inovace v mlékárenství

Zpracovatelé mléka a výrobci mlékárenských výrobků v ČR jsou v inovacích značně…

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?