Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Francouzský dressing

9
Země výroby: Francie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: UNILEVER ČR, spol. s r. o.
EAN: 8717163801956
Data ze dne: 6. 4. 2020



Popis

Hellmann's. Studená emulgovaná omáčka. Emulgováno s obsahem tuku 54 % hm. Bez lepku. Vhodné i pro vegetariány.

Složení

  • řepkový olej
  • voda
  • cukr
  • ocet kvasný lihový
  • jedlá sůl
  • sušená zelenina
  • - rajčata - 0,8% hm.
  • - česnek - 0,4% hm.
  • sušené odtučněné mléko
  • paprika sladká mletá
  • hořčičný prášek
  • kalcium-dinatrium EDTA - antioxidant

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • mléko, mléčné složky
  • stopy sezamu


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Francie 5
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 9

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
210 g
% DDD
Energie 554 kcal 1 163 kcal 27 %
2318 kJ 4867.8 kJ
Bílkoviny 0.6 g 1.26 g 1 %
Sacharidy 13 g 27.3 g 14 %
z toho cukry 13 g 27.3 g
Tuky 56 g 117.6 g 80 %
nasycené 4.4 g 9.24 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.8 g 3.78 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?