Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Kukuřičné křupky jogurt-mango

11
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Česká republika
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Natural Jihlava JK s.r.o.
EAN: 8595617903056
Data ze dne: 21. 2. 2021


bez lepku

Popis


Složení

  • extrudovaná kukuřičná krupice
  • jogurtová poleva - 20%
  • - cukr
  • - palmojádrový tuk - rostlinný tuk
  • - palmový tuk - rostlinný tuk
  • - shea tuk - rostlinný tuk
  • - sušené odstředěné mléko
  • - sušená syrovátka
  • - sušený jogurt - 1,6%
  • - aroma
  • - jedlá sůl
  • sušený mangový prášek - 20%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 11

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
140 g
% DDD
Energie 509 kcal 713 kcal 24 %
2130 kJ 2982 kJ
Bílkoviny 6 g 8.4 g 9 %
Sacharidy 62.5 g 87.5 g 69 %
z toho cukry 40.79 g 57.106 g
Tuky 26.07 g 36.498 g 37 %
nasycené 22.73 g 31.822 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Další z náhrad masa?

Z proteinů hrášku a tuku vznikl kvalitní alternativní steak?

Restaurace pod drobnohledem SZPI!

Každá sedmá restaurace připravuje pokrmy na přepáleném fritovacím oleji,…

Z plevele jídlo na talíř

Kopřivy možná budeme jednou nejen běžně jíst, ale i oblékat.
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?