Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rýžové chlebíčky s jogurtovou polevou a meruňkovou příchutí

13
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: CELPO spol. s.r.o.
Dodavatel: DRUID CZ s.r.o.
EAN: 8595240907117
Data ze dne: 16. 9. 2020



Popis

Celozrnné rýžové chlebíčky. Extrudovaný výrobek.

Složení

  • jedlá pufovaná rýže natural - 60%
  • jogurtová poleva s meruňkovou příchutí - 40%
  • - cukr
  • - palmový tuk - plně a částečně ztužený
  • - sušená syrovátka
  • - jogurtový prášek - 2%
  • - aroma
  • - přírodní aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy lepku


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
22 g
% DDD
Energie 435 kcal 96 kcal 21 %
1821 kJ 400.62 kJ
Bílkoviny 5.4 g 1.188 g 8 %
Sacharidy 70 g 15.4 g 78 %
z toho cukry 24 g 5.28 g
Tuky 15 g 3.3 g 21 %
nasycené 14 g 3.08 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1.7 g 0.374 g
Sůl 0.12 g 0.0264 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…

Potravináři podporují zpřísnění označení vegetariánských potravin

Potravinářská komora podporuje připravenou novelu vyhlášky, která upravuje…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?