Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kuřecí gyros s bulgurem

6
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: HELI FOOD FRESH a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595175255291
Data ze dne: 2. 10. 2018



Popis

Pasterované hotové jídlo

Složení

  • vařený pšeničný bulgur - 35%
  • zelenina v různém poměru - 27%
  • - bílé zelí
  • - paprika
  • - cibule
  • kuřecí gyros - 24%
  • - kuřecí maso - 90%
  • - voda
  • - řepkový olej
  • - směs koření
  • - jedlá sůl
  • - dextróza
  • - cukr
  • rajčatová dužina
  • bílý jogurt
  • řepkový olej
  • koření
  • sůl
  • kvasničný extrakt
  • petržel
  • česnek
  • máta

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga klasa 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 6

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
370 g
% DDD
Energie 121 kcal 447 kcal 6 %
506 kJ 1872.2 kJ
Bílkoviny 6.5 g 24.05 g 10 %
Sacharidy 13.9 g 51.43 g 15 %
z toho cukry 2 g 7.4 g
Tuky 3.9 g 14.43 g 6 %
nasycené 0.8 g 2.96 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.9 g 3.33 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?