Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Šmakoun Švestka&Skořice

14
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Maso West s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594031511281
Data ze dne: 9. 2. 2022


bez lepku

Popis

Tepelně opracovaný chlazený dezert na bázi vaječného bílku se švestkami a skořicí, se sladidlem.

Složení

  • vaječný bílek - 85%
  • jitrocelová vláknina
  • sušené švestky - 10%
  • skořice
  • voda

Alergeny

  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení vysoký obsah bílkovin 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 14

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 91 kcal 181 kcal 4 %
379 kJ 758 kJ
Bílkoviny 14 g 28 g 22 %
Sacharidy 7.1 g 14.2 g 8 %
z toho cukry 3.5 g 7 g
Tuky 0.4 g 0.8 g 1 %
nasycené 0.1 g 0.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.6 g 5.2 g
Sůl 0.4 g 0.8 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • S vysokým obsahem bílkovin

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?