Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zabijačková polévka

21 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Náhlík a Náhlík, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594066410832
Data ze dne: 4. 2. 2023



Popis

Zabijačková polévka z Kněžbuda. Konzerva.

Složení

  • vývar
  • voda
  • ječné kroupy - 7%
  • vepřové kůže
  • sušená vepřová krev
  • polévkové koření
  • - bílkovinový hydrolyzát
  • - bílkovinový sojový hydrolyzát
  • - dextróza
  • - cukr
  • česnek
  • jedlá sůl
  • koření

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • soja
  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 21

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
650 g
% DDD
Energie 75 kcal 489 kcal 4 %
315 kJ 2047.5 kJ
Bílkoviny 4.6 g 29.9 g 7 %
Sacharidy 5 g 32.5 g 6 %
z toho cukry 0.1 g 0.65 g
Tuky 4 g 26 g 6 %
nasycené 1.6 g 10.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.8 g 5.2 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test arašídových pomazánek 2024

To, že arašídy nejsou ořechy, ale luštěnina, je známá věc. Ovšem překvapilo nás…

Začne dětem ve školních jídelnách více chutnat?

V rámci pořadu Střepiny na TV Nova proběhla reportáž o nově připravovaných…

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?