Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Bylinková zálivka

8
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ZÁRUBA FOOD a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594002114039
Data ze dne: 22. 11. 2021



Popis

Studená neemulgovaná omáčka.

Složení

  • - cibule
  • - pastinák
  • - celer
  • - petržel
  • - karotka
  • - rozmarýn
  • - tymián
  • - Oregano
  • - bylinky - 26%
  • pitná voda
  • - česnek
  • - jedlá sůl
  • - paprika
  • Kořenící přípravek
  • modifikovaný bramborový škrob
  • jedlá sůl
  • cukr
  • kvasný ocet lihový

Alergeny

  • celer


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 86 kcal 214 kcal 4 %
358 kJ 895 kJ
Bílkoviny neuvedeno neuvedeno 0 %
Sacharidy 22.2 g 55.5 g 25 %
z toho cukry 19.9 g 49.75 g
Tuky 0 g 0 g 0 %
nasycené 0 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0 g 0 g
Sůl 4.4 g 11 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?