Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rýžová kaše instatntní s mrazem sušenými jahodami a příchutí vanilky

12
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Úsovsko SK, s.r.o.
EAN: 8595054905828
Data ze dne: 14. 5. 2020


bez lepku

Popis

Sypká směs z obilovin pro přípravu rýžové kaše

Složení

  • rýžová mouka - 40,9%
  • glukózový sirup
  • částečně ztužený sójový olej
  • fruktóza
  • vláknina inulín - 6,4%
  • kukuřičný škrob
  • mrazen sušené jahody - 1,5%
  • sójová bílkovina
  • mléčná bílkovina
  • jedlá sůl
  • přírodní vanilkové aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • stopy arašídů
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení vysoký podíl vlákniny 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 12

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
60 g
% DDD
Energie 408 kcal 245 kcal 20 %
1707 kJ 1024.2 kJ
Bílkoviny 4.5 g 2.7 g 7 %
Sacharidy 71 g 42.6 g 79 %
z toho cukry 13 g 7.8 g
Tuky 10 g 6 g 14 %
nasycené 2.3 g 1.38 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 6.7 g 4.02 g
Sůl 0.83 g 0.498 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • S vysokým obsahem vlákniny

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Žijeme jídlem

Kvalitní české potraviny, jejich příběh a inspirace k vaření.

Inovace v mlékárenství

Zpracovatelé mléka a výrobci mlékárenských výrobků v ČR jsou v inovacích značně…

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?