Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jogurt čokoládovo-nugátový

0
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Tesco Stores ČR a.s.
EAN: 5051007130226
Data ze dne: 18. 2. 2021



Popis

S Bifidokulturou. Kysaný mléčný výrobek. Obsah tuku 3,7%.

Složení

  • plnotučné mléko
  • ochucující složka - 24%
  • - cukr
  • - kakaový prášek
  • - pasta z lískových ořechů - 4%
  • - modifikovaný kukuřičný škrob
  • - čokoláda - 2%
  • - cukr
  • - kakaová pasta
  • - kakaové máslo
  • - aroma
  • - karamelizovaný cukr
  • - aroma
  • mléčná bílkovina
  • jogurtová kultura
  • kultury bifidobacterium a lactobacillus acidophilus

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 24% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 0

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
400 g
% DDD
Energie 107 kcal 427 kcal 5 %
447 kJ 1788 kJ
Bílkoviny 3.5 g 14 g 5 %
Sacharidy 15 g 60 g 17 %
z toho cukry 14 g 56 g
Tuky 3.7 g 14.8 g 5 %
nasycené 2 g 8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.1 g 0.4 g
Sůl 0.1 g 0.4 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jíst zdravě neznamená jíst draze

Káva o čtvrté - diskusní pořad Českého rozhlasu - stanice Dvojka.

Co nám (ne)říká Nutri-Score

Snaha o zjednodušení orientace v nabídce potravin je mnoho a hlavně v každé…

Nesmysl nebo pravda?

Kyselinotvorné a zásadotvorné potraviny, skutečně nám změní pH těla? Jak je to…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?