Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

sabi Broskvový jogurt

10
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: MILK-AGRO s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586000751019
Data ze dne: 7. 5. 2019


bez lepku

Popis

ovocný jogurt

Složení

  • mléko
  • smetana
  • ochucující složka - 16% hmot.
  • - cukr
  • - broskve - 25% hmot.
  • - voda
  • - broskvová dřeň - 10% hmot.
  • - modifikovaný kukuřičný škrob
  • - broskvové aroma
  • Lactobacillu delbrueckii ssp. bulgaricus - jogurtová kultura
  • streptococcus thermophilus - jogurtová kultura
  • bifidobacterium lactis - jogurtová kultura

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 16% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucující složka -2
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 139 kcal 209 kcal 7 %
582 kJ 873 kJ
Bílkoviny 2.9 g 4.35 g 4 %
Sacharidy 13.1 g 19.65 g 15 %
z toho cukry 12.2 g 18.3 g
Tuky 7.6 g 11.4 g 11 %
nasycené 4.4 g 6.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.15 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?