Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Smetanový jogurt

6
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: OLMA a. s.
Dodavatel: Ahold Czech Republic, a.s.
EAN: 8590421605196
Data ze dne: 26. 1. 2017



Popis

borůvkový smetanový jogurt

Složení

  • smetana - 85% (min.10% tuku)
  • ovocná složka - 15%
  • - cukr
  • - borůvky - 30%
  • - modifikovaný škrob - zahušťovadlo
  • - koncentrát z červené řepy
  • - aroma
  • jogurtová kultura

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení Podíl ovocné slozky nene než 15% 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma Je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 6

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 143 kcal 215 kcal 7 %
600 kJ 900 kJ
Bílkoviny 2 g 3 g 3 %
Sacharidy 15 g 22.5 g 17 %
z toho cukry 14 g 21 g
Tuky 8 g 12 g 11 %
nasycené 5 g 7.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0 g 0 g
Sůl 0 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?