Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Choceňský smetanový jogurt perníkový

11
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Choceňská mlékárna, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594003218392
Data ze dne: 11. 3. 2019



Popis

mléčný produkt

Složení

  • smetana
  • živé jogurtové kultury
  • - aroma
  • - citrónový koncentrát
  • - perníkové koření
  • - med - 5%
  • - vanilín
  • vaječný bílek
  • jedlá sůl
  • - pšeničný škrob
  • - bramborový škrob
  • - cukr
  • - pšeničná mouka
  • - sušenky
  • - cukr
  • ochucující složka - 16 %

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 16% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucující složka -2
  Celkem: 11

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 141 kcal 212 kcal 7 %
592 kJ 888 kJ
Bílkoviny 3 g 4.5 g 5 %
Sacharidy 13 g 19.5 g 14 %
z toho cukry 12 g 18 g
Tuky 8.6 g 12.9 g 12 %
nasycené 5.2 g 7.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.15 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Restaurace pod drobnohledem SZPI!

Každá sedmá restaurace připravuje pokrmy na přepáleném fritovacím oleji,…

Z plevele jídlo na talíř

Kopřivy možná budeme jednou nejen běžně jíst, ale i oblékat.

Cirkulka

Kofola.cz se vrací k vratným lahvím.
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?