Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Čabajka Baron

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Púchovský mäsový priemysel, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588006510157
Data ze dne: 29. 8. 2016



Popis

Masný výrobek trvanlivý fermentovaný, baleno v ochranné atmosféře.

Složení

  • vepřové maso
  • vepřové sádlo
  • jedlá sůl
  • směs koření
  • - kmín - mletý
  • - česnek sušený
  • - paprika sladká
  • - nové koření - mleté
  • dextróza
  • extrakty koření
  • maltodextrin
  • sušená zelenina
  • - červená řepa
  • startovací kultura

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce není uvedena 0
Éčka aditiva se skóre 0, dusitany hodnoceny jinak 10
Konkrétní požadavky na složení 160g na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů neznám 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 481 kcal 1 203 kcal 23 %
2014 kJ 5035 kJ
Bílkoviny 26 g 65 g 40 %
Sacharidy 5.8 g 14.5 g 6 %
z toho cukry 0.9 g 2.25 g
Tuky 40 g 100 g 57 %
nasycené 19 g 47.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.8 g 9.5 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Letenské prase aneb zabijačka v muzeu

Nevíte co o víkendu? Kdo v sobotu 22.1. budete v Praze, tak Národní zemědělské…

Konec titanové běloby!

E 171 - oxid titaničitý neboli titanová běloba mizí ze seznamu povolených…

Jak je to se spotřebou potravin?

U spotřeby kterých potravin došlo k výraznému nárůstu, u kterých se spotřeba…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?