Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Chorizo na grilování

2
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Francie
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Campofrio Food Group Deutschland GmbH
EAN: 20928490
Data ze dne: 4. 11. 2021



Popis

Klobása Chorizo, jemná, vhodná na grilování a smažení. Na 100 g výrobku bylo použito 90 vepřového masa a 15 g vepřové slaniny.

Složení

  • mléčná bílkovina - 0,4%
  • jedlé vepřové střívko
  • aroma
  • startovací kultury
  • dextróza
  • vepřové maso
  • laktóza
  • bylinky
  • koření
  • sójová bílkovina - 1,3%
  • jedlá sůl
  • jemné chilli - 2%
  • pitná voda
  • vepřová slanina

Alergeny

  • laktóza
  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Francie 5
Éčka aditiva se skóre 4 dusitany hodnoceny jinak -3
Konkrétní požadavky na složení 105g masa na 100g výrobku 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
330 g
% DDD
Energie 460 kcal 1 519 kcal 22 %
1926 kJ 6355.8 kJ
Bílkoviny 17 g 56.1 g 26 %
Sacharidy 2.7 g 8.91 g 3 %
z toho cukry 1.7 g 5.61 g
Tuky 43 g 141.9 g 61 %
nasycené 14 g 46.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.1 g 10.23 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Začne dětem ve školních jídelnách více chutnat?

V rámci pořadu Střepiny na TV Nova proběhla reportáž o nově připravovaných…

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?