Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Klobása se sýrem

21 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Uzeniny Příbram, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20104832
Data ze dne: 11. 5. 2020


bez lepku

Popis

Klobása se sýrem Gouda. Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený. Bez lepku. Obsah masa 85%

Složení

  • vepřové maso - 85%
  • sýr gouda - 10%
  • - pasterované kravské mléko
  • - jedlá sůl
  • - sýrařské kultury
  • - syřidlo
  • pitná voda
  • dusitanová solící směs
  • - jedlá sůl
  • - jodičnan draselný
  • vepřové střívko
  • bramborový škrob
  • směs koření
  • kouř z bukového dřeva

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3, dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 95% masa a sýru 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 21

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie 279 kcal 838 kcal 13 %
1169 kJ 3507 kJ
Bílkoviny 17 g 51 g 26 %
Sacharidy 0.4 g 1.2 g 0 %
z toho cukry 0.1 g 0.3 g
Tuky 23 g 69 g 33 %
nasycené 10 g 30 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.1 g 6.3 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?