Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Klobása se sýrem

21 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Uzeniny Příbram, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20104832
Data ze dne: 11. 5. 2020


bez lepku

Popis

Klobása se sýrem Gouda. Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený. Bez lepku. Obsah masa 85%

Složení

  • vepřové maso - 85%
  • sýr gouda - 10%
  • - pasterované kravské mléko
  • - jedlá sůl
  • - sýrařské kultury
  • - syřidlo
  • pitná voda
  • dusitanová solící směs
  • - jedlá sůl
  • - jodičnan draselný
  • vepřové střívko
  • bramborový škrob
  • směs koření
  • kouř z bukového dřeva

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3, dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 95% masa a sýru 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 21

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie 279 kcal 838 kcal 13 %
1169 kJ 3507 kJ
Bílkoviny 17 g 51 g 26 %
Sacharidy 0.4 g 1.2 g 0 %
z toho cukry 0.1 g 0.3 g
Tuky 23 g 69 g 33 %
nasycené 10 g 30 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.1 g 6.3 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nebojte se drůbežího masa a vajec!

Vysocepatogenní ptačí chřipka se sice šíří Evropou, ale kromě zdražování z…

V Kávě o čtvrté O ČAJI ?

Po nějakém čase naše paní ředitelka byla opět hostem diskuzního pořadu Českého…

Givtí pomocník

Proměňte vaše každodenní nákupy na internetu v dobrý skutek. Vás to nic nestojí…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?