Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Klobása se sýrem Gouda

22 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Uzeniny Příbram, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20105747
Data ze dne: 4. 1. 2022


bez lepku

Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.

Složení

  • - jedlá sůl
  • kouř z bukového dřeva
  • směs koření
  • bramborový škrob
  • vepřové střívko
  • - jodičnan draselný
  • vepřové maso - 85%
  • dusitanová solící směs
  • pitná voda
  • - syřidlo
  • - sýrařské kultury
  • - jedlá sůl
  • - pasterované kravské mléko
  • sýr gouda - 10%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Vyrobeno podle české cechovní normy 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 85 % masa a 10%sýru 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 22

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
600 g
% DDD
Energie 279 kcal 1 676 kcal 13 %
1169 kJ 7014 kJ
Bílkoviny 17 g 102 g 26 %
Sacharidy 0.4 g 2.4 g 0 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 23 g 138 g 33 %
nasycené 10 g 60 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.1 g 12.6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Zmrzlinové osvěžení

Je léto, je teplo, svítí sluníčko a k tomu zmrzlina prostě patří. Kde se…

Když člověk ovlivní přirozenou evoluci…

nejen v Brně si připomínáme 200 let od narození otce genetiky. Na výstavu zve i…

Biopotravina roku 2022

Klání o nejlepší českou biopotravinu mění název jen na BIOPOTRAVINU. Přeci…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?