Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Pickstick Snack

22 Čteme etikety za vás
Země výroby: Maďarsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Pick Szeged Zrt.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 5998003149336
Data ze dne: 21. 9. 2021



Popis

Pálivá klobása. Masný výrobek trvanlivý fermentovaný, uzený, s jedlým alginátovým povlakem. Na 100 g výrobku bylo použito 153 g masa.

Složení

  • vepřové maso
  • vepřové sádlo
  • jedlá sůl
  • paprika pálivá mletá - 1,2%
  • koření
  • dextróza
  • extrakty koření
  • startovací kultura mikroorganismů
  • povlak

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Maďarsko 5
Éčka aditiva se skóre 3, dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 153g masa na 100g výrobku 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 22

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
60 g
% DDD
Energie 538 kcal 323 kcal 26 %
2250 kJ 1350 kJ
Bílkoviny 23 g 13.8 g 35 %
Sacharidy 0.5 g 0.3 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 0.3 g
Tuky 50 g 30 g 71 %
nasycené 21 g 12.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.4 g 2.04 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Okouzlení bílkovinami

K čemu bílkoviny jsou, kolik jich potřebujeme, kde všude je najdeme, proč a jak…

Další z náhrad masa?

Z proteinů hrášku a tuku vznikl kvalitní alternativní steak?

Restaurace pod drobnohledem SZPI!

Každá sedmá restaurace připravuje pokrmy na přepáleném fritovacím oleji,…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?