Uherská klobása
bez lepku
|
Popis
PIKOK uherská klobása.
Masný výrobek trvanlivý fermentovaný, uzený.
100 g výrobku bylo vyrobeno ze 135 g vepřového a 5 g hovězího masa. Bez lepku.
Složení
-
vepřové maso
-
vepřové sádlo
-
hovězí maso
-
jedlá sůl
-
Kořenící přípravek
-
-
dextróza
-
-
koření
-
-
maltodextrin
-
-
jedlá sůl
-
-
aroma
-
startovací kultura mikroorganismů
-
vepřové střívko
-
kouř z bukového dřeva
Podrobné hodnocení
| Kritérium |
Poznámka |
Body |
| Loga |
Vyrobeno podle české cechovní normy |
1 |
| Konkrétní země původu/výrobce |
Česká Republika |
6 |
| Éčka |
aditiva se skóre 1 dusitany hodnoceny jinak |
10 |
| Konkrétní požadavky na složení |
140g masa na 100g výrobku |
10 |
| Uvedeno zdravotní tvrzení |
- neuvedeno - |
0 |
| Uvedeno výživové tvrzení |
- neuvedeno - |
0 |
| Obsah přidaných dusitanů |
není znám jiný než zákonný limit |
0 |
| Obsahuje složku "extrakt z droždí" |
- neuvedeno - |
0 |
| Obsah blíže neurčeného aroma |
umělé |
-5 |
| Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk |
neobsahuje |
0 |
| Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu |
neobsahuje |
0 |
| |
Celkem: |
22
|
Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.
Nutriční hodnoty
Navrhnout změnu
* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku