Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Skyr Snack jahodový

16
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Ehrmann Praha s.r.o.
EAN: 4002971326505
Data ze dne: 10. 12. 2018



Popis

Kysaný mléčný výrobek s jahody

Složení

  • mléko odtučněné
  • jahody
  • cukr
  • modifikovaný škrob
  • barvící koncentrát z mrkve
  • barvící koncentrát z červené řepy
  • přírodní aroma
  • jogurtová kultura

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení vysoký obsah bílkoviny, se sníženým obsahem cukru 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 16

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 71 kcal 71 kcal 3 %
296 kJ 296 kJ
Bílkoviny 8 g 8 g 12 %
Sacharidy 9 g 9 g 10 %
z toho cukry 8.5 g 8.5 g
Tuky 0.2 g 0.2 g 0 %
nasycené 0.1 g 0.1 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.1 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 166 mg 800 mg

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • S vysokým obsahem bílkovin
  • Se sníženým obsahem (název živiny)

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?