Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bon menu Barbacue

-1
Země výroby: Evropská unie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Bonduelle Central Europe, Kft.
Data ze dne: 4.7.2017



Popis

Fazole v barbecue omáčce

Složení

  • červené fazole - 45%
  • omáčka - 55%
  • - pitná voda
  • - cukr
  • - dijonská hořčice
  • - hořčičné semínko
  • - ocet
  • - jedlá sůl
  • rajský protlak
  • modifikovaný kukuřičný škrob
  • cibule
  • ocet
  • přírodní aroma
  • extrakt z praženého sladu
  • harissa koření - 0,2%
  • - paprika
  • - jedlá sůl
  • - pepř
  • - kvasnicový extrakt
  • - grilovaná cibule
  • - česnek
  • - koriandr
  • - kmín
  • přírodní aroma - paprika

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) jen prodávající 0
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" Je -5
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -1
  Celkem: -1

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
430 g
% DDD
Energie 91 kcal 390 kcal 4 %
379 kJ 1629.7 kJ
Bílkoviny 5.2 g 22.36 g 8 %
Sacharidy 13 g 55.9 g 14 %
z toho cukry 4.7 g 20.21 g
Tuky 0.7 g 3.01 g 1 %
nasycené 0.1 g 0.43 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 5.4 g 23.22 g
Sůl 0.79 g 3.397 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Zakysané mléčné výrobky

Divák A DOST! zaslal podnět s tím, že mlékárny ředí podmáslí obyčejným mlékem.…

EU začíná testovat nová pravidla pro „dvojí kvalitu“

Loni se „české“ téma tzv. dvojí kvality potravin dostalo do povědomí i za…

Co vy a zabijačka?

V Radioporadně Českého rozhlasu Hradec Králové jsme si tentokrát povídali o…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?