Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Mandle v hořké čokoládě

7
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Slovensko
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Helpful
EAN: 8586004491072
Data ze dne: 21. 7. 2020



Popis

Obsah kakaové sušiny v čokoládě min. 50%.

Složení

  • - glukózový sirup
  • - etanol
  • - kokosový olej
  • - modifikovaný kukuřičný škrob
  • - cukr
  • jádra mandlí pražená - 20%
  • - voda
  • povlaková látka - 1%
  • - vanilkový extrakt
  • - kakaová hmota
  • - kakaové máslo
  • - cukr
  • hořká čokoláda - 79%

Alergeny

  • soja
  • stopy arašídů
  • stopy lepku
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 578 kcal 578 kcal 28 %
2420 kJ 2420 kJ
Bílkoviny 9.5 g 9.5 g 15 %
Sacharidy 38 g 38 g 42 %
z toho cukry 32 g 32 g
Tuky 41 g 41 g 59 %
nasycené 17 g 17 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 9.1 g 9.1 g
Sůl 0.02 g 0.02 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?